Freitag, 4. Dezember 2009

DO CROSS FASHION SCENE

Prišel je december in zaključuje se leto 2009. Slovenijo je zaznamovalo z začetkom recesije in posledično propadom velikih tekstilnih tovarn.
Zbralo se nas je 17 oblikovalskih studiev s področja mode - priznanih modnih oblikovalcev tako v Sloveniji, kot tudi v tujini. V odgovor na decembrsko nakupovalno mrzlico in stanje tekstila v Sloveniji, organiziramo prodajno razstavo v času 9. december 2009 – 9. januar 2009, kjer bomo razstavljali svoje izdelke.
V tem mesecu nas boste s svojim obiskom razveselili in podprli slovenski design. Podarite sebi in vam dragim nekaj, kar je ostalo. Pridite in si oglejte nas – tiste,ki smo obstali.
Vljudno vas vabimo, da se udeležite otvoritve prodajne razstave »Moda na mestu zločina« v sredo, 9. decembra ob 18.uri v Metalki (Dalmatinova 2, Ljubljana), kjer boste lahko pobrskali po naših oblikovalskih idejah.

Predstavljamo se:

m*faganel, FIRMA / Sanja Grcić, Davorka Požgan, I-bag, Degenerotika, NiOka, MEM Couture, Farandula, osvobodilna moda - OM, Petra Bole, Manja, *ninaluba*, Ana Lazovski, Leonora Mark, Sreda, Mimoods

Zločin bi bil, da bi to zamudili.
Vljudno vabljeni!

PS:
V času trajanja razstave boste imeli tudi vsak dan posebej možnost spoznati enega od oblikovalcev, kateri vam bo svetoval med 11. in 17.uro.

Keine Kommentare: